Скандалният Ицо Хазарта реши да се отдели от колегите си от

...
Скандалният Ицо Хазарта реши да се отдели от колегите си от
Коментари Харесай

Ицо Хазарта краде идеи от чалга певица?

 Скандалният Ицо Хазарта реши да се отдели от сътрудниците си от " ЪпсурТ "  и да радва със солови части. Първата му " Браво " се одобри повече от добре, само че за втората му " Гладен " бе наклеветен, че е откраднал концепцията от чалга певица. 

Колкото и да е необикновено, съперникът на чалгата се замеси в скандал с представител на точно този род. От няколко дни в обществените мрежи се върти намек за съвпадане на образни и смислови концепции между  " Игрите на глада “ на Антонина и новото парче на Ицо Хазарта –  " Гладен “. В света на изкуството, обаче, това не е нещо извънредно.

" Самата аз споделих песента " Гладен “ съвсем незабавно след премиерата ѝ! Харесва ми!  Ицо Хазарта е един от артистите, които боготворя! Смятам, че той има значителен принос за развиването на музиката в България. Ако някой открива съвпадения сред негови и мои песни – добре! Аз не считам, че в това има някакъв проблем. Вярвам и пазя тезата, че актьорът е свободен да употребява всички изразни средства, когато това му разрешава да онагледи същността на концепцията. При подобен случай, създателят не е задължен да се преценява с който и да било “, споделя за Шоу Антонина във връзка сравненията на двете песни. 

" Гледах го този колаж и доста се смях, ние в действителност сме като едно, лика-прилика! А проектант Ицо е изцяло прав - би трябвало да си илюминат, с цел да издържиш единствено на салати. Казвам го от персоналния опит на човек, на който му се наложи рисково да смъкна 14 кг. Не знам какво го е предизвикало да избере такава визуализация, само че аз в действителност бях гладна. И желаех колбас! “, добавя още тя. 

Антонина е безапелационна – " Всеки актьор има право да интерпретира разнообразни тематики както откри за добре. Никой не е задължен да дебне сътрудниците си какво са изпели и какво - не. Изкуството би трябвало да ни сплотява – в него няма място за мое и твое. Редно е да приемем, че място под слънцето има за всеки. И в случай че " Гладен “ събере повече внимание от почитателите, аз ще съм щастлива, тъй като това е в действителност добра ария. След излизането на " Браво “ самата аз употребявам изречения от текста. Какво значи това? Че съм плагиат ли? Не мисля. Хазарта е същински актьор. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР